studierdagi|studierdagi|intrinsizcx|intrinsizcx|luakldix|luakldix|josetai|josetai|pimalicox|pimalicox

spil pie face Dagsseddel

ventetider mr scanning Dagen startede ude med bål i bålhuset, vores grisehoved skulle koge videre. Af vores byggebrædder byggede vi en brandstation, der blev flittigt brugt af store og små. I værk-stedet lavede en del “rollinger” af wc-/køkken-ruller. Vi fik også plantet nogle flere bambusbuske samt en lille busk. Se foto.

lords of dogtown Til frokost spiste vi rugbrødsmadder med pålæg og grønt til.

american psycho 2 Efter frokost fortsatte vi de aktiviteter, vi havde gang i før. Bålhuset blev åbnet og vi fik varmen ved bålet mens grise-hovedet kogte videre. Vi satte også en gryde med kakao over. Vi fik varm kakao og friskbagte boller med melon og æbler til eftermiddagsmad.

jacob smith cheaper by the dozen image image image image image image image image image image image image image image image image image

Skriv et svar

cambodian hot pot rose of love Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med kagekone af chokoladekage opskrift *

falmouth cape cod

stein bagger bodybuilder

public service puljen

gullaschsuppe med rodfrugter Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

en ordenlig pik